3 روش درمان هموروئید داخلی یا بواسیر خارجی در اصفهان

درمان هموروئید داخلی و خارجی

شقاق,هموروئید چیست,بواسیر, بیماری همورئید,عوارض هموروئید,درمان خانگی هموروئید,درمان هموروئید,شیاف آنتی هموروئید,علائم بواسیر در زنان,علت بواسیر در زنان چیست,درمان هموروئید چقدر طول میکشد,بهترین پماد آنتی هموروئید,درمان بواسیر,درمان بواسیر اصفهان,دکتر بواسیر اصفهان,متخصص شقاق اصفهان,دکتر خوب شقاق در اصفهان,دکتر خوب همورئید در اصفهان,برای درمان بواسیر چه بخوریم,درمان سریع بواسیر,درمان بواسیر در خانه,درمان بواسير بدون عمل 3 روش درمان همورئید یا بواسیر در اصفهان دکتر خوب درمان بیماری شقاق عوارض متخصص درمان سریع خانگی شیاف آنتی هموروئید ترمبوزه علائم بواسیر در زنان چه بخوریم در خانه بدون عمل

3 روش درمان هموروئید داخلی یا بواسیر خارجی در اصفهان، هموروئید یا بواسیر از جمله بیماری های رایج در میان افراد می باشد، این بیماری در اثر گشاد شدن سیاهرگ ها در ناحیه مقعد به وجود می آید. به این نکته مهم توجه کنید که این نوع بیماری هم به صورت خفیف و هم به صورت پیشرفته است و فرد در صورت مشاهده علائم این بیماری سریعا باید به پزشک متخصص درمان بیماری هموروئید مراجعه کند.

شقاق,هموروئید چیست,بواسیر, بیماری همورئید,عوارض هموروئید,درمان خانگی هموروئید,درمان هموروئید,شیاف آنتی هموروئید,علائم بواسیر در زنان,علت بواسیر در زنان چیست,درمان هموروئید چقدر طول میکشد,بهترین پماد آنتی هموروئید,درمان بواسیر,درمان بواسیر اصفهان,دکتر بواسیر اصفهان,متخصص شقاق اصفهان,دکتر خوب شقاق در اصفهان,دکتر خوب همورئید در اصفهان,برای درمان بواسیر چه بخوریم,درمان سریع بواسیر,درمان بواسیر در خانه,درمان بواسير بدون عمل 3 روش درمان همورئید یا بواسیر در اصفهان دکتر خوب درمان بیماری شقاق عوارض متخصص درمان سریع خانگی شیاف آنتی هموروئید ترمبوزه علائم بواسیر در زنان چه بخوریم در خانه بدون عمل

برای برطرف کردن نگرانی هایتان در مورد علائم هموروئید یا بواسیر بهتر است با مراجعه به یک متخصص جراحی عمومی علت علائم تان را مشخص کنید و سریعا تحت درمان قرار گیرید. دکتر حجت الله ایران نژاد متخصص جراحی عمومی و لاپاراسکوپی شما را در مورد 3 روش درمان هموروئید یا بواسیر در اصفهان راهنمایی میکنند.

درمان بیماری هموروئید سه روش وجود دارد که عبارتند از :

از علائم هموروئید می توان به احساس ناراحتی، خارش، درد در مقعد، خونریزی به هنگام دفع مدفوع، وجود برآمدگی هایی در ناحیه مقعد اشاره کرد. از دلایل بروز بیماری بواسیر یا هموروئید می توان به کم تحرکی، یبوست، کمبود فیبر و مصرف کم آب و غیره اشاره کرد.

درمان سنتی هموروئید

در صورتی که هموروئید خفیف باشد بیمار می تواند برای درمان از روش های سنتی استفاده کند، البته به این نکته نیز توجه کنید که برای درمان باید فرد رژیم غذایی مناسبی را نیز رعایت نماید. در نظر داشته باشید روش های سنتی به عنوان درمان قطعی بواسیر محسوب نمی شود و ممکن است پس از گذشت زمانی فرد مجدد دچار بیماری بواسیر شود.

درمان هموروئید با لیزر

یکی از روش های درمان بیماری هموروئید یا بواسیر استفاده از لیزر می باشد. در این روش درمانی پزشک با استفاده از لیزر هموروئید ایجاد شده را می سوزاند و باعث بهبودی این بیماری می شود. درمان هموروئید با لیزر در اصفهان کاملا ایمن بوده و دوره نقاهت آن راحت تر می باشد.

درمان هموروئید با جراحی

از جراحی در مواقعی که همورئید بسیار حاد باشد استفاده می شود، برای انجام جراحی هموروئید بیمار باید آزمایشاتی را انجام دهد. پس از جراحی بیمار باید مراقبت های بعد از آن را رعایت کند.

نمایش بیشتر مقالات...
جراحی پیلونیدال در اصفهان

انواع بواسیر یا بیماری همورئید کدامند؟

همورئید یا بواسیر به دو صورت داخلی و خارجی وجود دارد که در مقاله 3 روش “درمان هموروئید یا بواسیر در اصفهان” به آن می پردازیم.

همورئید داخلی Internal hemorrhoids :

بیماری همورئید داخلی در داخل راست روده (بخشی از روده بزرگ که به مقعد منتهی می شود) ایجاد می شود و معمولاً با چشم غیر مسلح قابل مشاهده نخواهد بود. همورئید داخلی به طور کلی صدمه ای نمی زند، اما اغلب آنها بدون درد خونریزی می کنند. در برخی موارد، بواسیر داخلی ممکن است از طریق مقعد بیرون زده و دیده شود  که به عنوان پرولاپس شناخته می شود. وقتی این اتفاق می افتد، آنها معمولاً خود به خود در داخل رکتوم جمع می شوند یا می توانند به عقب رانده شوند.

همورئید خارجی External Hemorrhoids :

مشکل همورئید خارجی در زیر پوست اطراف قسمت خارجی مقعد ایجاد می شود و ناراحت کننده ترین نوع این بیماری می باشد و می توانند خارش دار یا دردناک باشند و ممکن است احساس توده در شخص بیمار ایجاد کند. وقتی لخته خون در یک بواسیر خارجی ایجاد می شود، به عنوان همورئید ترومبوز ( thrombosed hemorrhoid ) شناخته می شود، که می تواند منجر به درد شدید و مداوم شود.

گاهی اوقات لخته ها به خودی خود از بین میروند ، اما در صورت از بین نرفتن این مشکل، پزشک می تواند لخته ها را با استفاده از جراحی برطرف کند ، این روش باید طی ۷۲ ساعت پس از تشکیل لخته انجام شود ، تا نتیجه درمانی بهتری را شاهد باشیم.

خطرات درمان نشدن بواسیر

بسته به اینکه نوع هموروئید خارجی، داخلی، خونی و ترومبوزه است هر چه سریعتر باید برای درمان به آن اقدام کرد زیرا عوارض کلی درمان نکردن بیماری هموروئید شامل موارد زیر است:

  • ابتلا به کم خونی به دلیل خونریزی طولانی مدت از بواسیر
  • افزایش درد و ناراحتی و ایجاد مشکل در دفع
  • ایجاد زمینه برای ابتلا به سایر بیماری‌های ناحیه مقعد از قبیل شقاق و آبسه و ایجاد عفونت

روش‌های تشخیص بیماری هموروئید :

بدایند”هموروئید خارجی” به راحتی از طریق مشاهده توسط پزشک قابل تشخیص است. در هموروئید داخلی پزشک یک انگشت پوشیده با دستکش پلاستیکی را داخل رکتوم خواهدکرد. از آنجاییکه هموروئیدهای داخلی بیش از حد نازک و حساس هستند، پزشک در جهت آزمودن و بررسی بخش تحتانی کولون و رکتوم از آنوسکوپ، پروکتوسکوپ و یا سیگموئیدوسکوپ استفاده خواهدکرد. این ابزارها  لوله‌هایی منعطف و دارای نور هستند که امکان مشاهده درون مقعد و رکتوم را برای پزشک فراهم می‌کنند.

نمایش بیشتر مقالات...
6 علت ایجاد بیماری سنگ مجاری صفراوی

کولونوسکوپی در اصفهان

متخصص جراحی عمومی در موارد زیر بررسی‌های بیشتر و گسترده تری از طریق استفاده از کولونوسکوپی صورت می‌دهد:

  • علائم و نشانه‌های شما نشانگر بیماری گوارشی دیگری باشند.
  • شما دارای فاکتورهای خطر سرطان کولورکتال باشید.
  • بالای 50 سال سن دارید و در طول 10 سال کولونوسکوپی نداشته اید.​​​​​

مراجعه به دکتر بواسیر لزوما به معنی جراحی و درمان های پیچیده نیست و ممکن است دکتر از روش دارو درمانی و تجویز قرص و پمادهای موضعی برای درمان بیماری همورئید استفاده کند.​​​​​​​

راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری بواسیر

دکتر ایران نژاد متخصص جراحی عمومی در مقاله 3 روش درمان هموروئید یا بواسیر در اصفهان، راه کارهای زیر را برای جلوگیری از ابتلا به بواسیر بیان میکنند.

غذاهای پرفیبر بخورید

میوه، سبزیجات و غلات سبوس دار بخورید. از این طریق مدفوع نرم شده و حجم آن افزایش می‌یابد درنتیجه از سفت شدن مدفوع جلوگیری می‌شود (سفت شدن مدفوع  عاملی است که منجر به هموروئید می‌شود و یا در صورت ابتلا علائم آن را تشدید می‌کند)

مایعات فراوان بنوشید

روزانه 6 تا 8 لیوان آب و دیگر مایعات بنوشید چرا که در تشکیل مدفوع نرم کمک کننده است.

استفاده از مکمل‌های فیبر

بیشتر افراد در رژیم های غذایی خود میزان توصیه شده فیبر (20 تا 35 گرم در روز) را دریافت نمی کنند. مطالعات نشان داده‌اند که مکمل‌های فیبر مانند متاموسیل و سیتروسل علائم کلی هموروئید را بهبود می بخشند و از خون ریزی ناشی از هموروئید کم می کند. این محصولات به تشکیل مدفوع نرم در زمان‌های منظم کمک می‌کنند. چنانچه از مکمل های فیبر استفاده می‌کنید نوشیدن روزانه حداقل 8 لیوان آب یا مایعات دیگر را فراموش نکنید. در غیر این صورت مکمل فیبر خود منتهی به یبوست یا تشدید علائم آن می‌شود.

خودتان را سفت نکنید

زور زدن و یا نگه داشتن نفس در حین دفع مدفوع، فشار بیشتری را در رگ‌های رکتوم تحتانی ایجاد می‌کند مه بشدت توصیه میشود خودتان را سفت نگه ندارید.

سریعاً در هنگام حس دفع به دستشویی بروید

چنانچه مدفوع خود را نگه دارید و حس دفع برطرف بشود ، مدفوع سفت خواهد شد و عبور و دفع آن سخت و مشکل تر خواهدشد.

از مصرف الکل خودداری کنید

مصرف مشروبات الکی در دراز مدت باعث میشود دفع برایتان سخت شود و به مرور زمان دچار بیماری بواسیر یا همورئید شوید.

فیلم عمل فیستول مقعد و جراحی فیشر

ویدئوها از یوتیوب گرفته شده است . برای مشاهده ویدئو لازم است فیلتر شکن خود را روشن کنید.

فیستول مقعدی ودرمان ان – https://youtu.be/j9l_6cLeC_s

جراحی فیشر (شقاق )مقعدی با بی حسی اسپاینال – https://youtu.be/7wrVz2Ztqic

همورویید (بواسیر)وموارد جراحی آن – https://youtu.be/fQ18G5WIo-0

قویترین داروی هموروئید

در حالت کلی، داروهایی که می‌توانند در درمان هموروئید مؤثر باشند شامل دسته‌های مختلفی هستند. این دسته‌ها شامل دسته داروهای ضد التهاب، دسته داروهای تسکین دهنده درد، دسته داروهای کاهش دهنده خونریزی و دسته داروهای رفع ترشحات معده هستند. اما برای درمان هموروئید شما نباید بدون مشاوره پزشکی اقدام به مصرف خود سر دارو کنید. بهتر است با متخصص گوارش و یا جراح عمومی خود مشورت کنید و درمان مناسب را با توجه به شرایط خود انتخاب کنید.

نمایش بیشتر مقالات...
درمان لیزری هموروئید و بواسیر در بهترین مراکز و کلینیک اصفهان

درمان قطعی بواسیر بدون عمل جراحی

درمان قطعی بواسیر بدون نیاز به عمل جراحی در اصفهان ممکن است در مواردی که بواسیر در مراحل ابتدایی و خفیف خود قرار دارند موثر باشد. در ادامه چند روش درمان غیرجراحی برای بواسیر را ذکر می‌کنم:

  1. تغییرات در شیوه زندگی: تغییرات در رژیم غذایی، افزایش مصرف فیبر و مایعات، انجام ورزش منظم و جلوگیری از استفاده از توالت برای مدت طولانی می‌تواند به بهبود بواسیر کمک کند.
  2. داروها: مصرف داروهای ضد التهاب، تسکین دهنده درد، کاهش دهنده خونریزی و رفع ترشحات معده توسط پزشک ممکن است در کاهش علائم بواسیر مؤثر باشد.
  3. استفاده از کرم‌ها و قرص‌های موضعی: استفاده از کرم‌ها و قرص‌های موضعی ممکن است به کاهش التهاب و خارش بواسیر کمک کند.

با این حال، همچنان توصیه می‌شود با پزشک خود مشورت کنید تا بهترین راهکار درمانی را برای شما تعیین کند.

بهترین میوه برای درمان بواسیر

مصرف میوه‌های با فیبر بالا می‌تواند در کاهش علائم بواسیر مؤثر باشد. میوه‌هایی که حاوی فیبر قابل توجهی هستند و می‌توانند در درمان بواسیر کمک کننده باشند عبارتند از:

  • آلوئه ورا: آلوئه ورا خواص التیام بخش و ضد التهابی دارد و می‌تواند در کاهش التهاب بواسیر مفید باشد.
  • توت‌فرنگی: توت‌فرنگی حاوی فیبر بالایی است و مصرف آن می‌تواند در بهبود گردش خون و کاهش خونریزی مرتبط با بواسیر کمک کند.
  • آلبالو: آلبالو یک منبع خوب فیبر است و مصرف آن می‌تواند در تسهیل حرکت روده و کاهش تنش در منطقه بواسیر مفید باشد.
  • خرما: خرما حاوی فیبر، ویتامین‌ها و مواد مغذی است و مصرف آن می‌تواند در بهبود عملکرد روده و کاهش علائم بواسیر کمک کند.
  • آناناس: آناناس حاوی آنزیم بروملین است که خواص ضد التهابی دارد و مصرف آن می‌تواند در بهبود التهاب بواسیر مفید باشد.

یادداشتی از کلینیک لیزر هموروئید در اصفهان

سایت دکتر ایران نژاد، به هیچ عنوان توصیه و درمان های پزشکی ارایه نمی کند. در نظر داشته باشید محتوای مقاله 3 روش درمان هموروئید داخلی یا بواسیر خارجی در اصفهان، اعم از نوشته، عکس، فیلم، پادکست و…، صرفا جهت ارتقا دانش شما مخاطب محترم منتشر شده است و قرار نیست جایگزین توصیه های پزشکی بشود. بهتر است برای درمان، مشاوره و یا دریافت خدمات پزشکی مناسب به بهترین پزشکان محل زندگی مراجعه کنید تا نسبت به شرایط شما، بهترین نوع درمان و یا توصیه های لازم را دریافت کنید.

4.8/5 (10 دیدگاه ها)

9 نظر در نوشته “3 روش درمان هموروئید داخلی یا بواسیر خارجی در اصفهان

  1. رحیم کلانتری پاسخ

    سلام
    لطفا میفرمایید علت خون در مدفوع چی میتونه باشه.
    چند وقت هست بنده در مدفوع خودم خون میبینم
    راهنمایی کنید

    • دکتر ایران نژاد،متخصص جراحی عمومی و لاپاراسکوپی اصفهان نویسنده نوشتهپاسخ

      با سلام خدمت شما

      به طور کلی وجود خون در مدفوع نشانه خونریزی در بخشی از لوله گوارش است. وقتی که به علت عفونت، زخم و… بخشی از دستگاه گوارش شما دچار خونریزی شود، این خون به مخرج راه پیدا کرده و در نتیجه با مدفوع از بدن دفع می‌شود.

      میزان خون می‌تواند به حدی کم باشد که غیر از آزمایش نتوانید آن را مشاهده کنید و یا ممکن است به حدی زیاد باشد که رنگ مدفوع را تیره کند. به صورت کلی وجود خون در مدفوع می‌تواند هشداری برای یک بیماری جزئی یا جدی باشد.

      عمده دلایل وجود در خون را می توتن به شرح زیر بیان نمود

      ۱-ب واسیر(همورویید)
      ۲- شقاق(فیشر)
      ۳- یبوست
      ۴- پولیپ های روده
      ۵- زخم روده
      6- سرطان های روده
      ۷- بیماری های التهابی روده (کولیت خون ریزی دهنده، بیماری کرون)
      8- اختلالات عروقی در سطح روده (انژیو دیسپلازی ،که سطح روده را شکننده میکند ‌و مستعد خون ریزی های شدید می شود)
      ۹-کیسه ای شدن جدار روده (دیورتیکول)

  2. رسول سلیمانی نژاد پاسخ

    سلام اقای دکتر ایران نژاد
    ممنون از مطالب خوبی که ارایه دادید
    ممکن هست درباره فیستول مقعد هم یه کم توضیح بدید
    ممنون از شما
    دوستتون دارم و ایشالا همیشه تنتون سالم باشه

    • دکتر ایران نژاد،متخصص جراحی عمومی و لاپاراسکوپی اصفهان نویسنده نوشتهپاسخ

      سلام دوست خوب من

      فیستول مقعدی (anal fistula)
      مجرای غیر طبیعی ،زیر پوستی، مابین انتهای روده و پوست است که محل تجمع چرک و ترشحات روده ای است، و بیشترین علت ایجاد آن بدنبال ابسه های مقعدی می باشد

      علل دیگر فیستول مقعدی
      اشعه درمانی
      بیماری کرون
      سرطان ها
      تصادفات و سایر ضربه ها به ناحیه مقعد

      درباره بیماری کرون

      علایم بیماری کرون :
      ایجاد ابسه های مکرر کنار مقعد
      درد ‌و سوزش کنار مقعد
      درد هنگام دفع
      نشت خون ‌و چرک بد بو هر از گاه کنار مقعد
      خارش ‌سوزش اطراف مقعد
      تب و لرز ‌احساس، خستگی و بی حالی در مواقع ابسه
      که لازم است به مشاهده موارد بالا حتما به جراح برای درمان مراجعه شود.

      تشخیص و درمان

      معاینه توسط جراح
      درمان
      برای اغلب موارد تنها راه درمان جراحی است
      فیستول برداشته می شود و زخم باز گذاشته می شود
      در مواردی که فیستول وسیع ‌پیچیده باشد، برداشتن کامل فیستول می‌تواند موجب آسیب به دریچه خروجی مقعد و بی اختیاری شود ، در این گونه موارد در حد امکان بایستی فیستول را برداشت

    • دکتر ایران نژاد،متخصص جراحی عمومی و لاپاراسکوپی اصفهان نویسنده نوشتهپاسخ

      درباره شقاق مقعد

      شفاق مقعدی یا فیشر (زخم مقعدی)
      این بیماری در واقع، پارگی کوچکی در ناحیه مقعد است که باعث‌ آزار و درد فراوان برای بیمار می شود. درد اغلب در موقع دفع است که می تواند تا چندین ساعت پس از آن هم تداوم داشته باشد. عموما همراه دفع درد و دفع خون نیز وجود دارد که اغلب خون روشن است.

      شقاق یا فیشر دو نوع حاد و مزمن یا کهنه شده دارد.
      در نوع حاد که به شقاقی که کمتر از ۶ هفته طول کشیده باشد می گویند، فرد نیاز به اقدام جراحی ندارد اغلب با مصرف رژیم های پر فیبر و ‌اصلاح وضعیت دفعی بهبود می یابد.

      علل شفاق مقعدی یا فیشر (زخم مقعدی) چیست ؟
      اسهال
      مقاربت از مقعد
      بیماری های التهابی روده
      بیماری های مقاربتی (مانند سوزاک، سفلیس و ایدز)

      تشخیص شفاق مقعدی یا فیشر (زخم مقعدی)
      معاینه پزشک
      در موارد شک به موارد دیگر کولونوسکپی لازم است

      درمان شفاق مقعدی یا فیشر (زخم مقعدی)
      موارد حاد زیر ۶ هفته
      – رعایت رژیم
      – آب ولرم
      – پمادهای بی ضرر
      – عدم مصرف شیاف
      موراد مزمن بالای ۶ هفته
      – جراحی
      – لیزر تراپی

      دو ویدئو زیر را به شما پیشنهاد میکنم مشاهده کنید
      1- ANAL FISSURE? Causes, Signs and Symptoms, Diagnosis and Treatment
      2- Anal Fissure – 3D Medical Animation

  3. احمد پاسخ

    خسته نباشید من همروئید داشتم که این اواخر مجبور بودم بعد از دسشویی با انگشت فشارش بدم داخل ب علاوه خون ریزی با این همه درد نداشتم یا کنترل مدفوع و گاز از دس ندادم منتها چون شغلم رانندگی بود بعد ی مدت متوجه شدم حین نشستن طولانی بو از مقعدم میاد بدون خروج گاز یا ترشح رفتم دکتر و با لیزر همروئیدم عمل شد بعد گذشت 6ماه هنوز حین نشستن همون بو میاد مجدد رفتم ی پزشک متخصص دیگه و اندوسکوپی و کولونسکوپی شدم و مشکلی وجود نداشت این بو هم حین نشستن طولانی میاد لطفن راهنماییم کنید تو خونه گوشه نشین شدم و روم نمیشه برم بیرون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *